Laita kaverit asialle!

Kerro millaisesta kodista unelmoit, niin me aloitamme samantien etsinnät.

Jerikon kräätäri

Kräätäri

Seinäjoen vanhaan kaupunkiin. Jerikon kortteliin rakentuu näyttävä viiden kerrostalon kokonaisuus! Ensimmäisenä viidestä kerrostalosta on valmistunut upea Jerikon Käätäri syksyllä 2019!

Komeaan kahdeksankerroksiseen Sigge arkkitehtien suunnittelemaan Jerikon Kräätäriin valmistui kaikkiaan 55 uutta kotia. Huoneistojakauma ulottuu kompakista yksiöstä aina upeisiin 69m kolmioihin. Kaikkien kotien varustetaso on nykyaikainen, ja suurimmassa osassa asuntoja on myös sauna.

Lähes jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke, josta voit sisustaa oman tyylisi mukaisen kesähuoneen. Osassa asuntoja parvekkeelle johtaa moderni lasiliukuovi. Lisää arjen luksusta kaikkiin koteihin tuo ihana vesikiertoinen lattialämmitys. Ja koska lämpöpattereita ei ole, voit käyttää jokaisen sentin hyväkseksi esimerkiksi huonekalujen sijoittelussa. Keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä tuloilman viilennyksellä tuo lisämukavuutta kesähelteillä.

Tässä tapauksessa kotiin on helppo tulla myös autolla. Jerikon korttelin maanalaisesta puolilämpimästä pysäköintihallista pääset mukavasti sään suojassa kotiovelle asti. Tarjolla on myös pistoke- ja katospaikkoja. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina.

Laadukasta keskusta-asumista kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla! 


ENSIASUNNON OSTAJAN ETU

Ensiasunnon ostajana saat 3 000 euron edun tästä kohteestamme, kun teet kaupat vuoden 2020 aikana. Edun voit käytätä joko uuden asunnon muutostöihin tai osana kauppahinnan maksua.


KUKA OLI JERIKON KRÄÄTÄRI?

1900-luvun alkupuoliskolla Jerikontien asukkaiden vaatehuollosta vastasi tulikaviokräätäriksi kutsuttu räätäli, jonka metallikorkoiset kengät iskivät tulta osuessaan katukiviin. Räätäli ei tullut toimeen virkavallan kanssa, vaan loikki heitä pakoon kuin ravihevonen. Tulikavion ammattitaitoa pidettiin kuitenkin erinomaisena.


Tutustu vielä vapaisiin oleviin kotivaihtoehtoihin!1H+kt, 35,5m²

Kompakti 35,5m² koti, on uskomattoman viisaasti suunniteltu. Tämä täytyy nähdä paikan päällä! Asuntoja tällä pohjalla useassa eri kerroksessa. Kysy lisää KAVEREILTA/välittäjältä.1h+kt, 37m²

Kompakti 37m² koti, on uskomattoman viisaasti suunniteltu, Tämä täytyy nähdä paikan päältä! Asuntoja tällä pohjalla useassa eri kerroksessa. Kysy lisää KAVEREILTA/välittäjältä.

Ota yhteyttä

KAVERIT LKV SEINÄJOKI
KOULUKATU 22
60100 SEINÄJOKI

SEINAJOKI@KAVERITLKV.FI 
020 735 0400

TOIMISTO AVOINNA
MA-PE 9:30-16:30

INSTAGRAM FACEBOOK

Varaa ilmainen arviointikäynti