Laita kaverit asialle!

Kerro millaisesta kodista unelmoit, niin me aloitamme samantien etsinnät.

Jerikon Seppä

Seppä

Seinäjoen vanhaan kaupunkiin, Jerikon kortteliin rakentuu näyttävä viiden kerrostalon kokonaisuus! Toisena viidestä kerrostalosta on valmistunut upea Jerikon Seppä 2020 Keväällä!

Jerikon Sepän jokapäiväiset lähipalvelut ovat jo nyt huippuluokkaa – välittömässä läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi Lidl- ja ABC-myymälät. Myös Sepän kotien pohjat ja muut ratkaisut on pyritty suunnittelemaan sellaisiksi, että arki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Esimerkiksi lämmitys on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä, joka tuntuu ihanalta kylminä talvipäivinä. Koska pattereita ei ole, voit käyttää asuntosi lattiapinta-alasta joka sentin tehokkaaseen sisustamiseen. 

Huoneistokohtainen ilmanvaihto tuloilman viilennyksellä tekee hyvää kuumimpina hellepäivinä. Suurimmassa osassa huoneistoja on lasitettu parveke, joka toimii olohuoneen jatkeena jo aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Osassa Sepän koteja parvekkeelle johtaa kätevä lasiliukuovi. Varustelultaan Jerikon Seppä on muutenkin korkeatasoinen – ammattilainen on valinnut esimerkiksi pintamateriaalit tyylikkäiksi ja kestäviksi.

Mikäli autoilet, suosittelemme oman autopaikan hankkimista Jerikon kortteliin rakennettavasta puolilämpimästä autohallista. Autohalli on jo osittain käytössä, ja sitä rakennetaan eteenpäin sitä mukaan kuin aluerakentaminen etenee. Unohda siis lasien raappaaminen ja muutkin lumityöt, anna huoltoyhtiön hoitaa raskaimmat pihahommat – laita kotiasiat kerralla kuntoon hankkimalla kunnon koti As Oy Jerikon Sepästä!

Laadukasta keskusta-asumista kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla!


ENSIASUNNON OSTAJAN ETU

Ensiasunnon ostajana saat 3 000 euron edun tästä kohteestamme, kun teet kaupat vuoden 2020 aikana. Edun voit käyttää joko uuden asunnon muutostöihin tai osana kauppahinnan maksua.


Tutustu vielä vapaana oleviin kotivaihtoehtoihin!1h+kt, 37m²

Kompakti 37m² koti, on uskomattoman viisaasti suunniteltu, Tämä täytyy nähdä paikan päältä! Asuntoja tällä pohjalla useassa eri kerroksessa. Kysy lisää KAVEREILTA/välittäjältä.

 

 

2H+KT, 41M²

Loistava pohjaratkaisu, jossa keittiötila mahdollistaa kokonaisvaltaisesti tilan hyödyntämisen. Tämä täytyy nähdä paikan päältä! . Kysy lisää KAVEREILTA/välittäjältä.2H+KT+KS, 42,5M²

Asuntoja tällä pohjalla useassa eri kerroksessa. Loistava valinta ensiasunnoksi. Kysy lisää KAVEREILTA/välittäjältä. 

Ota yhteyttä

KAVERIT LKV SEINÄJOKI
KOULUKATU 22
60100 SEINÄJOKI

SEINAJOKI@KAVERITLKV.FI 
020 735 0400

TOIMISTO AVOINNA
MA-PE 9:30-16:30

INSTAGRAM FACEBOOK

Varaa ilmainen arviointikäynti