Laita kaverit asialle!

Kerro millaisesta kodista unelmoit, niin me aloitamme samantien etsinnät.

ELOISA JERIKON KORTTELI

Peab-konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista rakennushtiöistä, joka työllistää Suomessa noin 800 henkeä. Suomessa Peab Oy:lla on kahdeksalla paikkakunnalla toimisto, joista yksi paikkakunta on Seinäjoki. Seinäjoella Peab Oy on tunnettu rakentaja. Viimeisimpänä Seinäjoelle Peab Oy on rakennuttanut uudenlaisen asumisalueen historialliselle Itikanmäen alueelle.

Rakennusalan tyytyväisimmät asiakkaat löytyvät Peabilta, kertoo EPSI Ratingin toteuttama uudisrakentamisen toimialatutkimus. Peab erottuu vertailussa luotettavana ja yhteiskuntavastuullisena toimijana. Asiakkaat arvostavat myös huolenpitoa ja asiakaspalvelun laatua.

 


JERIKON KORTTELI

Peab Oy rakentaa Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle kokonaisen korttelin uusia viihtyisiä koteja. Vanha Jerikontien alue tunnettiin 1800- ja 1900-luvun vaihteessa kauppiaista ja käsityöläisistä, värikkäästä elämänmenosta sekä kirjavasta rakennuskannastaan. Alueen maamerkkinä toimii edelleen entinen Tiklaksen paitatehdas. Myös nykyään Seinäjoen kaupungin ydinkeskustan palvelut sijoittuvat kävelyetäisyydelle. Aktiivisen lenkkeilijän iloksi alueelta löytyy luonnonläheisiä reittimahdollisuuksia. 

 

KAVERIT LKV SEINÄJOKI
TUOTTAJANTIE 31
60100 SEINÄJOKI

SEINAJOKI@KAVERITLKV.FI
MIKKO, 0400 267 464
ILARI, 045 639 1492

INSTAGRAM FACEBOOK

Varaa ilmainen arviointikäynti