Laita kaverit asialle!

Kerro millaisesta kodista unelmoit, niin me aloitamme samantien etsinnät.

ELOISA JERIKON KORTTELI

Peab-konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista rakennushtiöistä, joka työllistää Suomessa noin 800 henkeä. Suomessa Peab Oy:lla on kahdeksalla paikkakunnalla toimisto, joista yksi paikkakunta on Seinäjoki. Seinäjoella Peab Oy on tunnettu rakentaja. Viimeisimpänä Seinäjoelle Peab Oy on rakennuttanut uudenlaisen asumisalueen historialliselle Itikanmäen alueelle.

Peab on sijoittunut suuressa valtakunnallisessa rakennusalan asiakastyytyväisyystutkimuksessa jo neljännen kerran ensimmäiseksi! EPSI-Ratingin tutkimukseen mukaan Peabin asiakastyytyväisyys (80,6) oli jälleen alan korkein. Ero toimialana keskiarvoon (77,7) oli selvä. Eri osa-alueista erityisesti aikataulussa pysyminen ja ajantasainen informaatio asiakkaille projektin kuluessa korostuivat suhteessa toimialan keskiarvoon. Myös luotettavuus, asiakkaana olemisen helppous ja asunnon virheettömyys sekä asiakkaan kokema vastine rahalle nousivat esiin.


JERIKON KORTTELI

Peab Oy rakentaa Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle kokonaisen korttelin uusia viihtyisiä koteja. Vanha Jerikontien alue tunnettiin 1800- ja 1900-luvun vaihteessa kauppiaista ja käsityöläisistä, värikkäästä elämänmenosta sekä kirjavasta rakennuskannastaan. Alueen maamerkkinä toimii edelleen entinen Tiklaksen paitatehdas. Myös nykyään Seinäjoen kaupungin ydinkeskustan palvelut sijoittuvat kävelyetäisyydelle. Aktiivisen lenkkeilijän iloksi alueelta löytyy luonnonläheisiä reittimahdollisuuksia. 

 

KAVERIT LKV SEINÄJOKI
KOULUKATU 22
60100 SEINÄJOKI

SEINAJOKI@KAVERITLKV.FI 
020 735 0400

TOIMISTO AVOINNA
MA-PE 9:30-16:30

INSTAGRAM FACEBOOK

Varaa ilmainen arviointikäynti